Мисия „Коледно парти“

26 10 2007

Медицинската сестра

Като дойде това време на година и ние (хр-тата) получаваме лек панически тремор. Защо? Защото се започва едно лудо дирене на подходящо място за коледно парти. Ама е важно да не е какво да е…

В моя случай – да побира 400-450 човека, да е свободно за една точно определена и единствена дата (защото тя е максимално удобна за всички хора в компанията, а техният комфорт и настроение са важни за яко парти), да е в елегантен стил, а не тип кръчма, да не пускат чалга, ако може да е в центъра, защото пак ще е най-удобно за всички, алкохолът да е качествен, а не „Цар Киро“…

Изредих доста критерии, но всъщност отпадането на възможните заведения от списъка започва още по първите критерии – капацитет и дата 🙂

Е, всяка година сме успявали да се справим със задачката – надявам се и тази. Но ако някой се сеща за подобно място, което отговаря на критериите, да свирка! Мерси!  


Действия

Информация

4 Коментари

29 10 2007
yazza

Нели, успех ти пожелавам с подготовката на коледното парти! 🙂 То си е жива мъка да угодиш на всички, но в крайна сметка, на края винаги се получава готино, защото хората носят хубавото си настроение със себе си. Пък като познавам теб и твоя екип, убедена съм, че ще се справите страхотно!!!

31 10 2007
Dessi

Здрасти, Нели,

Имам огромно желание да ти помогна, защото знам колко е трудна тази работа с капацитета. За съжаление се сещам само за хотели: трите зали в Кемпински се обединяват в една огромна, по желание се инсталира сцена и други „екстри“, музиката вие си я определяте, както и алкохола. Друга възможност е бившия Новотел Европа, който имал мнооого голяма зала, но първо е в по-кофти район и второ не е съвсем в центъра. Трето за там знам, че се резервират зали за партита една година напред :))).
Рекламираха ни също така бившия Хавана клуб на бул. „Витоша“, бил напълно обновен и уж достатъчно голям.
Все ми се струва, че сме получавали предложения (точно след като мине партито за подходящи места), ще проверя и ако намеря нещо ще ти пиша.
Хайде успех и доскоро!

Деси

31 10 2007
nellyhr

Мерси ви, дами,
аз успях в мисията с изнамиране на място. Сега съм вече по-спокойна.

12 11 2007
PARTY MANAGEMENT

Здравей Нели,

Във връзка с мисията „Коледата невъзможна“, мога да препоръчам да ползвате специализирани фирми за организиране на партита.
Такава е и нашата – PARTY MANAGEMENT.
Занимаваме се с цялостната организация и контрол по едно парти – частно (сватба, детски рожден ден, годишнина и тн) или фирмено – от списъците с гости и поканите, намирането на място, кетъринг, украса и тн. до подаръци за всички гости.

Наскоро правихме оферта за парти от 600 човека, така че места има доста в в София, където може да се организира.

Стига да искате да ползвате специализирана фирма. Все пак HR имат и много други задължения във фирмите и това определно би улеснило работата Ви ;

Поздрави,
PARTY MANAGEMENT

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
%d bloggers like this: